Voordelen van een goede mondzorg.

Waarom ga je naar de mondhygiënist?

Het team van praktijk Kies voor Zorg bestaat uit vakkundige en ervaren mondhygiënisten en medewerkers. Zij weten wat nodig is voor een goede gezondheid van elke mond. Uit steeds meer studies komt naar voren hoe belangrijk een gezonde mondflora is voor uw algehele gezondheid. Uw mondhygiëne vertelt u als het ware meer over uw algemene gezondheid.

Minder vaak naar de tandarts

Tandvleesproblemen kunnen gebitsklachten veroorzaken. De mondhygiëniste verzorgt uw tandvlees, behandelt tandvleesproblemen en geeft u adviezen om uw gebit goed schoon te houden. Hierdoor zullen gaatjes minder vaak voorkomen en zult u de tandarts minder vaak hoeven te bezoeken. De controles blijven echter wel belangrijk.

Geen bloedend tandvlees meer

Bloedend tandvlees kan worden veroorzaakt door slechte mondhygiëne. Er zijn ook andere oorzaken. De mondhygiënist kijkt met u wat er nodig is om uw tandvlees te verzorgen en te reinigen. Hiernaast krijg je poets en flos instructies voor gezond tandvlees en gezonde tanden en kiezen.

Minder gevoelige tanden bij kou of warmte

Soms kan het drinken van een koud of warm drankje of het inademen van koude lucht voor pijn aan tanden en kiezen zorgen. De mondhygiëniste kan u helpen de oorzaak hiervan te achterhalen. Is de oorzaak gevonden, dan krijgt u advies zodat deze klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Een frisse adem

Langdurig last van een slechte adem? Meestal zijn tandvleesontstekingen hier de oorzaak van. De mondhygiëniste verhelpt tandvleesproblemen waardoor u weer een frisse adem krijgt. Dit zorgt er automatisch voor dat je vaker lacht en dat wil toch iedereen? Lachen is gezond!

Behandelingen en praktische tips.

Een bezoek aan de mondhygiëniste heeft voor iedereen voordelen. De mondhygiëniste helpt u met het gezond houden of krijgen van uw tandvlees en gebit, zowel met behandelingen als met praktische tips die u zelf thuis toe kunt passen.

Praktijk Kies voor Zorg verwelkomt iedere patiënt: van kind tot jongere en volwassene. U kunt ook bij ons terecht als u angst heeft voor de mondhygiëniste. Onze mondhygiënisten hebben speciale aandacht voor angstige patiënten en passen behandelingen graag aan op uw behoeften. Zo werken wij samen met u aan een goede mondhygiëne en mondgezondheid.

  • Onyxdijk 199
  • 4706 LL Roosendaal
  • praktijk@kiesvoorzorg.com
  • 0165-55 50 26