Praktijk voor de best mogelijke mondzorg.

Margreet van Nijnatten

Praktijk Kies voor Zorg wordt gerund door eigenaresse Margreet van Nijnatten. Margreet richtte in 2010, een jaar na het behalen van de titel ‘Master of Health’ na haar studie mondzorgkunde, de praktijk in Roosendaal op.

Haar doel was om een praktijk op te zetten die de best mogelijke mondzorg bood. Tegelijkertijd moest de praktijk altijd aandacht hebben voor de wensen van de patiënt. Inmiddels is de praktijk uitgegroeid tot een plek waar iedere patiënt behandelingen op maat krijgt en zich welkom voelt.

Gelukkig werken we met een heel leuk team dat er mede voor zorgt dat de praktijk een ontzettend fijne plek is. Niet alleen voor onze medewerkers maar ook voor onze patiënten.

De hoge kwaliteit van de behandelingen en de service van het team blijkt ook uit het ISO- certificaat van de praktijk. Dit certificaat houdt in dat Kies voor Zorg continu onderzoek doet naar de tevredenheid van haar patiënten en haar werkprocessen in een kwaliteitshandboek zijn omschreven.

Een team met kennis en ervaring.

Het team bestaat uit vakkundige en ervaren mondhygiënisten en medewerkers. Zij weten wat nodig is voor een goede gezondheid van elke mond. Er wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde technieken en apparatuur. Door bij- en nascholing blijft het team op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mondzorgkunde.

Levina

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Sinds 2017 werk ik met veel plezier bij Kies voor Zorg. Ik probeer patiënten zo rustig mogelijk te behandelen en er voor te zorgen dat de behandeling prettig verloopt. Naast het uitvoeren van een professionele behandeling vind ik persoonlijk contact ook belangrijk.

Iris

Sinds 2019 ben ik werkzaam in de praktijk Kies voor Zorg als mondhygiënist. Na mijn HBO studie mondzorgkunde ben ik gelijk aan de slag gegaan bij Kies voor Zorg. Tijdens mijn studie heb ik hier stage mogen lopen en ben daarna blijven plakken. Ik heb het onwijs naar mijn zin en ben erg dankbaar voor deze kans.

Joyce

Mijn enthousiasme voor de mondzorg is hier in de praktijk begonnen. Mijn moeder is namelijk al een aantal jaar patiënt bij Kies voor Zorg. Door haar positieve verhalen over de praktijk werd mijn interesse voor de mondzorg gewekt en ben ik gestart met de studie Mondzorgkunde. Een paar jaar verder ben ik recent afgestudeerd als mondhygiënist en werk ik met veel plezier bij Kies voor Zorg!

Leona

Sinds januari 2022 werk ik samen met het geweldige team van Kies voor Zorg. Dit werk doe ik met veel ambitie. Als officemanager is het aan mij om er voor te zorgen dat Margreet met een gerust hart haar praktijk een dagje los kan laten, de mondhygiënisten hun werk in een relaxte sfeer kunnen uitoefenen en de voorraden op pijl zijn.  Als u als patiënt vragen heeft over financiën kunt u bij mij terecht om tot een passende oplossing te komen.

Corry

Samen met Leona ben ik het eerste contactmoment van de praktijk. Vanaf september 2015 ben ik actief in de praktijk en heb het hier enorm naar mijn zin. Heb leuke collega’s en ben altijd in voor een praatje.

Nicky

In de praktijk van Margreet is hygiëne uiterst belangrijk. Ik zorg er dan ook graag voor om dit te realiseren zodat de dames iedere week opnieuw in een schone praktijk kunnen werken.

  • Onyxdijk 199
  • 4706 LL Roosendaal
  • praktijk@kiesvoorzorg.com
  • 0165-55 50 26